donderdag 29 mei 2008

Nog 9 dagen...

en dan ga ik weer naar SAG (scrap-a-ganza). Ook deze keer deel ik weer een kamer met Vicky en Els. Dat wordt vast en zeker weer een weekendje van weinig slaap!
Oh ik kijk er al heel lang naar uit, maar nu kan ik echt beginnen aftellen. Op het laatste moment heb ik het toch nog kunnen regelen dat ik al vanaf vrijdag kan gaan. Zaaaaaaaaaaalig.
Verslag volgt...

kaartjes

Eindelijk ben ik de computercrash weer te boven aan het komen. Van een aantal mensen kreeg ik het bericht dat ze wel terug in mijn adresboek willen. Oké, maar dan moeten jullie natuurlijk wel even je gegevens doormailen hé. Want ik ben dus ook alle e-mail adressen kwijt en zo.

Maar nu even iets anders. Een tijdje geleden ben ik een mini atelier gaan volgen bij Elke Verschooten. We leerden daar een leuk techniekje met alcoholinkt. Het kaartje dat we tijdens het mini atelier maakte werd 's avonds meteen aan een jarige buurvrouw gegeven, maar onderstaande kaartjes zijn met dezelfde techniek gemaakt. Het is heel plezant om te doen en er zullen er waarschijnlijk nog meer van volgen.




zondag 25 mei 2008

whaaaaaa!

Eindelijk heb ik mijn computer terug. Maar helaas pindakaas ben ik dus alle gegevens kwijt. Al mijn workshopbestandjes, e-mailinstellingen, belangrijke en minder belangrijke gegevens, de creanijn sketches met reeds gemaakte layouts, en ook al mijn foto's van 2008. Dat laatste vind ik nog het ergste, want een deel had ik nog niet laten afdrukken (bv Thijs zijn derde verjaardag), en dat kan je natuurlijk nooit meer over doen.
Hopelijk krijg ik morgen mijn e-mailinstellingen terug in orde. Iedereen die dan nog wat heeft voor mij (bv foto's van layouts, werkbeschrijvingen van mijn workshops) mag het me dan doormailen. Je zou er mij echt heel gelukkig mee maken. Oh ja, ook de gegevens uit mijn agenda en adresboek zijn weg, dus wie er terug in wil laat het maar horen hé.

vrijdag 23 mei 2008

Crash

Hiep hiep hoera. Heb ik eindelijk nog eens wat kaartjes gemaakt, en heb ik eindelijk nog eens tijd om te bloggen.... is mijn computer toch wel kapot zeker :(
Ik kan dus niet aan mijn foto's. Dus helaas voorlopig nog geen nieuw werk om hier te posten.
Nu dus even via de pc van mijn hubbie dit berichtje posten. En dan maar wat gaan poetsen zeker, zodat ik straks tijd heb om nog wat te knutselen. Ik zou dringend nog eens wat moeten scrappen!
Tot later....

woensdag 7 mei 2008

Een pakketje tijd alstublieft...

Tja, dat zou ik eens moeten kunnen kopen in de supermarkt (en dan liefst nog met extra zegeltjes of spaarpunten). Ik heb er echt nood aan de laatste weken, want ik kom niet meer toe aan al de dingen die ik zou willen doen: scrappen, kaartjes maken, slapen,...
Het feit dat ik terug ben gaan werken, vraagt toch meer van me dan ik had verwacht. Maar het zal wel weer beteren zeker? Vrijdag hebben we nog eens afgesproken met de bende van 5 (we zijn ondertussen al met 8 hihi) om samen te scrappen. Hopelijk krijg ik dan nog eens wat gedaan, zodat ik eindelijk nog eens wat kan tonen hier op mijn blogje.
Oh ja, ik heb nog wel 2 reeksen van 4 kaartjes gemaakt (dus goed voor 2 punten van mijn challenge), maar helaas maakt ik ze telkens last minute en moesten ze meteen op de post.