zaterdag 8 maart 2008

Hobbysalon Antwerpen

Na veel twijfelen ben ik dan gisteren toch naar het Hobbysalon in Antwerpen geweest. En ik kan jullie vertellen, ik heb er geen spijt van.

Het was redelijk rustig, dus ik kon op mijn gemak alles goed bekijken. Toevallig kwam ik nog twee scrapvriendinnen tegen, dus hebben we gezellig samen de ronde gedaan.

In tegenstelling tot vorige edities was er deze keer wel heel wat scrapmateriaal aanwezig. Hoewel ik meestal naar beurzen ga om te kijken en niet om te kopen, heb ik me toch weer een pak cardstock aangeschaft. Vooral bruintinten want die had ik niet meer. Ook heb ik me moeten inhouden om geen lintjes te kopen. Er waren zoveel mooie, maar mijn lintjespotten zitten echt vol. Ja, er waren toch wel wat koopjes te doen.

De stand die ik zeker wou bezoeken, was die van Elke Verschooten. Daar liet Dominique me kennismaken met de "Twin color" verf. Wauw, dat is echt heel tof materiaal om mee te werken (tja, ik heb dus maar ineens 3 potten gekocht). Ik heb er al een leuk idee voor, maar dat laat ik in de loop van volgende week zien. Bij Elke ook nog een Irisstempeltje en een tekststempeltje gekocht.

Verder heb ik ook eindelijk eens een workshopje "vilten" gedaan. Dat stond al lang op mijn verlanglijstje, maar het kwam er nooit van. Nu heb ik dus een leuke bloem gevilt. Het was wel leuk om een keertje te doen, maar ik blijf toch liever bij scrappen, kaartjes maken en stempelen.

Wie nog wil, kan vandaag en morgen nog naar het Hobbysalon in Antwerp Expo van 10u00 tot 18u00.

4 opmerkingen:

karin zei

Jammer dat ik de voorbije dagen en vandaag moest werken, zou anders ook wel eens geweest zijn ...
't zal voor een volgende keer zijn !

Natascha Paelinckx zei

Leuk dat je gaan vilten bent. Zo kunnen we samen reclame maken voor Vrouwwolle.

Anoniem zei

ik ben heel blij dat je hebt veel plezier met de ontdekking van de Twin color gehad ! Blij ook dat ik heb je nog een keer gezien ! Dominique

Caroline van Scrap2be zei

Hoe kunnen jullie je toch zo beheersen! Chapeau, hoor! Best dat ik niet veel naar beurzen ga, want hetgeen ik nu al besteld heb om in Zeist op te halen (en nog op mijn lijst staat omdat ik het ben vergeten en wat ik daar dan nog allemaal ga zien, help!), dat wil je niet weten... En ik eigenlijk ook niet, lol!