zaterdag 27 september 2008

Druk druk druk

Maar dat hadden jullie al wel door zeker. Na bijna twee weken non stop werken, heb ik eindelijk nog eens wat tijd kunnen maken om te bloggen. Wat is er in die twee weken dan gebeurd?
Awel, we (het team van de nieuwe Pipoos in Antwerpen en het Pipoos bouwteam uit Nederland) hebben eerst een dikke week keihard gewerkt om de winkel in orde te krijgen. En dat keiharde werk werd op zaterdag 20 september beloond met de feestelijke opening van de vierde belgische Pipoos winkel (dus in Antwerpen, Jezusstraat 18).En na die feestelijke opening volgde er natuurlijk de openingsweek. En die week bleef helaas niet gespaard van enkele tegenslagen. Maar al bij al mogen we niet klagen. We proberen nu allemaal wat uit te rusten om er maandag weer in te vliegen. Allé, ik vlieg er zometeen al weer in want ik ga nog wat voorbeelden proberen te maken voor in de winkel.
Tot later....

Enny, bedankt voor de foto's hé!

2 opmerkingen:

Caroline van Scrap2be zei

Veel succes, Martine!

Ingrid Poppeliers zei

Hoi Martine, Nog van harte proficiat met je verjaardag, en met de nieuwe PIPOOS winkel in de Jezusstraat.
Ik wist daar nog niks van, dus ik was blij verrast toen ik het zonet op je blog las. Heb het de voorbije weken erg druk gehad, waaronder vorige week lang weekend in Madrid voor trouwfeest van mijn neef.
Enfin, ik ga zeker eens binnenspringen in de nieuwe winkel. Nogmaals veel succes en plezier, want als je hobby je werk is, kan dat alleen maar double fun zijn !
veel liefs,
Ingrid