zaterdag 8 november 2008

Kreadoe

Gisteren ben ik met mijn buurvrouw Natascha naar de Kreadoe in Utrecht geweest. Deze beurs stond al lang op mijn verlanglijstje, maar het was er gewoon nooit van gekomen om eens te gaan. Maar aangezien ik dit jaar niet op de beurs in Mechelen geraakt ben, had ik me voorgenomen om zeker naar de Kreadoe te gaan. En ik moet zeggen, het was de moeite. Dat is echt heel iets anders dan onze beurzen hier. Zeker op gebied van scrapbooking en stempelen stond er veel. Ziehier de buit:

Morgen wordt het slecht weer, dus heb ik een knutseldagje met Kato gepland. Ze wil dolgraag aan de slag met haar nieuwe stempel (die van tijgetje). Dus binnenkort hopelijk foto's van onze knutselmiddag.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

't is weer het moment om oooooooooo en aaaaaaaaaaaaa te zeggen!!ik ben er nog nooit geweest!en als ik zie wat je allemaal voor mooie dinges meehebt,zou ik er ook wel willen geweest zijn!!ben benieuwd naar de mooie dingen die je ermee gaat maken!niekolken

Chantal van de Kant zei

ik ga ieder jaar. Alles wordt aangepast en gepland en opnieuw gepland als de Krea Doe eraan komt. Ik vind het helemaal geweldig.Dus afgelopen zaterdag was het dan zover.
Wat waren er veel mooie stempels he. Ik moest me echt beheersen. Kon er zo een tas vol uitzoeken.
groetjes
chantal

karin zei

wat een geweldige spulletjes ! wou ook gaan maar moest werken dit weekend, misschien nog goed voor mijn portemonnee :)