vrijdag 15 februari 2008

Eindelijk

heb ik nog eens een layout kunnen afwerken. Allé, hij lag al enkele dagen klaar om gefotografeerd te worden, maar dat kwam er niet van. De layout is opgebouwd naar een schets van Bekcy Fleck. Hier ook weer "oud papier" gebruikt en dus is dit er weer eentje voor de 100 challenge. Hopelijk kan ik nu mijn scrapdraadje weer oppakken zodat ik nog ooit eens aan die 100 layouts geraak.
En dan nog even dit. Je weet het of niet, maar ik ben helemaal gek van lintjes. Kwam ik deze toch niet tegen in de Hema zeker! Ik kon ze gewoon niet laten liggen. Ze kosten 3,75€ en er zit 5 keer 1,5 meter op. Allen naar de Hema hihi!

4 opmerkingen:

daphné zei

Mooie lo, zo met dat roze. Ik heb die papiertjes ook liggen, maar nog nooit aan gedacht om ze te combineren. Zie je wel, nog veel te leren van jou. Misschien wel op de crop van Art Noevoo ;)
Die lintjes van hema zijn super, waar kun je die juist vinden in de hema, was er vorige week en zag ze allesinds niet liggen bij het knutsel/schoolgerief?

Natascha Paelinckx zei

Ik heb de lintjes wel zien liggen bij het inpakpapier. Maar dat was voor dat ik dit berichtje op jouw blog las.
Ik kon ze ook niet laten liggen.

Annelies zei

Bedankt voor de tip! Ik ben de lintjes vandaag ook gaan halen. Best wel jammer dat ze slechts één pakketje hebben. Andere kleurencombinaties zouden me ook wel interesseren.

Els zei

ook al zo mooi !!!!!