zaterdag 2 februari 2008

Getagged

Ik ben getagged door Vicky en dit zijn de regels:


1. Je moet de regels posten voordat je je antwoorden geeft.


2. Je moet een ding over jezelf opnoemen met iedere letter van je middelste naam. (Als je geen middelste naam hebt, gebruik je je meisjesnaam).
3. Nadat je getagged bent, moet je je blog updaten met je middelste naam en je antwoorden.


4. Op het eind van je post, moet je net zoveel personen "taggen" als er letters zitten in je middelste naam. (Laat wel even een berichtje achter op hun blog dat je ze getagged hebt en dat ze de regels op je blog kunnen lezen....)

Nou, ik heb net als Vicky geen middelste naam, dus moet ik ook maar mijn familienaam kiezen. En oh jee, dat zijn 10 letters, hier gaan we dan:


S: Scrapbooken natuurlijk! Dat is gelukkig een gemakkelijke om mee te beginnen. Ik ben begonnen met scrappen in 2003, net na de geboorte van ons Kato. Dus ondertussen ben ik er al bijna 5 jaar mee bezig en ik vind het nog steeds een fantastische hobby.


C: Chocolade! Net zoals veel scrappers (denk ik toch) eet ik graag chocolade. De m&m's ontbreken dan ook op geen enkele crop. Ook nog met een c is mijn tofste speelgoedje, de Cricut expression.


H: Huishouden! Na lange tijd heb ik eindelijk een beetje controle over mijn huishouden. Waar een nieuwe stofzuiger al niet goed voor is :)


U: Uniek! Ja, ook ik ben uniek. Zoals mij zijn er geen twee op de wereld (gelukkig).


U: USA! Daar zou ik heel graag eens naartoe gaan.


R: Raar! Soms durf ik wel eens raar te doen. Vooral na 22u slaat mijn denkvermogen op hol.


M: Martine! Dat is mijn voornaam, maar dat wisten jullie waarschijnlijk al. Verder ben ik ook mama van twee lieve kapoenen.


A: Antwerpen! Daar wonen we nu ongeveer 8 jaar. Mijn ventje en ik zijn oorspronkelijk van Limburg, maar we hebben het reuze naar onze zin hier in Antwerpen.


N: Nougat! Ik ben een hele grote snoeper: drop, spekkies, zuurtjes, ... alles gaat erin. Maar de grootste favoriet is toch wel nougat.


S: Sketches! Daar maak ik veel gebruik van bij het scrappen. Alles gaat veel sneller, want ik moet dan niet meer zoveel nadenken over de layout van mijn pagina's. Heerlijk voor mij omdat ik niet altijd veel tijd heb om te scrappen.Voilà!!! En bij deze tag ik Natascha, Gwen, Ann, Chantal en Vanessa.
Oké, het zijn er maar 5. Maar ik ken nog niet zoveel mensen met een blog, en die ik nog ken zijn al getagged.

4 opmerkingen:

Natascha Paelinckx zei

Je bent bedankt. Ik heb het al doorgeschoven.

Creanijn zei

leuk hoor!
Enne, ik heb er ook maar 5 getagged hoor, das toch al meer dan genoeg, anders ken je inderdaad geen mensen meer aan wie je kan doorgeven!

Els zei

hihi, ikke had er maar drie te doen

Chantal van de Kant zei

Heel lief dat je aan me dacht, maar ik sla hem even over als je het goed vindt. Ik ben zo ontzettend druk met voorbeelden maken, en make 'n take voor te bereiden, workshop afmaken, .... je snapt het wel. Volgende week schoolvakantie, ook dan doe je niks.
Volgende keer beter.
Groetjes
Chantal