maandag 14 januari 2008

Even stil

Het was even stil van mijn kant, maar ik ben toch druk bezig geweest.
Vrijdag ben ik met mijn (bijna) buurvrouw Natascha gaan scrapshoppen. Rond 9u00 zijn we vertrokken richting Eeklo. De planning was om daar Art & Craft, het winkeltje van Ann, te bezoeken. Het was de eerste keer dat we gingen, dus we wisten niet wat we ons moesten voorstellen. Maar ik kan je zeggen dat het een heel mooi en gezellig winkeltje is. Natuurlijk gingen we vooral voor de solden, en daarin zijn we zeker geslaagd. Ik kocht maar liefst 25 vellen uit de koopjesbak en 6 zakjes decoknoopjes. Natuurlijk ging er nog veel meer in de zak, maar dat zie je op de foto.

Na een hapje in een plaatselijke taverne en een tussenstop bij de boekhandel, reden we verder naar Hobbyfarm (ook in Eeklo). Amai zeg, daar vielen mijn ogen bijna uit mijn hoofd. Ik wist gewoon niet waar ik eerst moest kijken! Ze hebben dus een heel ruim assortiment van verschillende hobby's. Jammer genoeg waren de prijzen wat aan de hoge kant.

Als laatste stop stond Wendy's bears & crafts op ons programma. Dit kleine, maar fijne winkeltje is zeker een aanrader om eens te bezoeken. Ze hebben een mooi assortiment aan materialen en het onthaal is zeer warm. Hier komen we zeker nog terug!


Zaterdag was er dan nog de nieuwjaarsdrink van onze buurt. Zoals altijd heel gezellig!
En zondag ben ik begonnen met het opruimen en reorganiseren van mijn scraphoekje. En daar kruipt toch heel wat werk in. Het vlotte vandaag ook nog niet zo goed omdat ik ondertussen ook nog met een valling zit. Maar ja, binnenkort dus foto's van mijn vernieuwde scraphoekje...

3 opmerkingen:

scrappyToo ~Veerle zei

Ha, leuk, dat zijn nu eens mijn drie winkels in de buurt ...ja ik kan niet klagen ;-)
En die valling...ze zijn goedkoop met dit weer maar hoop dat je der snel vanaf bent

Natascha Paelinckx zei

Ik ben benieuwd naar jouw vernieuwde scraphoek.
En veel beterschap met jouw valling, laat ze maar weg waaien, 't is er weer voor.

Els zei

wendy's ken ik. en ik ga er graag naartoe. het zijn inderdaad heel lieve mensen !!!!