vrijdag 18 januari 2008

Grote kuis in mijn scraphoekje

Nu dat het scrapbooken voor mij weer een echte hobby is geworden (en niet meer een beroep), kon mijn materiaal terug verhuizen naar onze gezellige zolder. Onze zolder is een grote ruimte met aan de ene kant de speelhoek voor de kids, inlclusief zetelbed en tv'tje, en aan de andere kant de bureau van mij en mijn ventje tegenover elkaar. Aan beide kanten zit een groot velux raam, dus aan daglicht geen gebrek.
Maar dus terug naar mijn scraphoekje. Ik ben er 4 dagen mee bezig geweest om alles te sorteren, passen en meten. Maar nu is het (voorlopig) af!

Op de eerste foto zie je een overzicht van mijn hoekje. Helemaal links (je ziet nog een klein stukje) staat nog mijn Cricut expression.
En dan hier de kast waar ik het meest trots op ben. In de bovenste potten (van Ikea) zitten bloemetjes. Binnenkort worden die nog aangevuld, want ik heb nog een bestelling lopen.
In de tweede rij potten (uit de kelder van mijn schoonmoeder) zitten allemaal lintjes. Jeetje, ik wist niet dat ik er zo veel had! Die mag ik dus voorlopig niet meer kopen.
Daaronder mijn tijdschriften. In de dozen zitten foto's (2 dozen), stempelinkten en restpapier. De dozen en tijdschriftenhouders heb ik woensdag bij de Aldi gehaald.
Helemaal onderaan staan mijn albums en een map met mallen.
Linksonder zie je nog een bak waarin ik mijn scrappapier bewaar.

En dan het rek dat al jaren meegaat en diverse functies heeft gehad. Goed gevuld met houten Ikea bakjes (beplakt met servetten), vakjesdozen voor embellishments (ooit uit de Carrefour), foamstempels, lint op rol (daar moet ik dus nog een steviger stokje voor vinden), boeken, grote ponsen, cricut cartridges,...
Op de eerste foto zie je ook nog een kruidenrekje met glazen potjes, daarin zitten mijn knopen. Maar die moet ik eerst nog op kleur sorteren. Close up foto volgt later nog.

5 opmerkingen:

Enny zei

Wow Martine, heel tof ! Wat een prachtige opgeruimde ruimte !
Alles ziet er leuk en overzichtelijk uit.
Ik durf van mijn halve kamer nog geen foto's tonen, want het is nog een rommel.
Groetjes Enny

Els zei

heel erg leuke scrapkamer !!!!
enny.... ik denk als Martine begint te scrapppen het er heel anders uitziet ! :-)

ScrapMartine zei

Inderdaad! Je zou het nu eens moeten zien. Heel mijn bureau ligt vol papier, inkt, lijm,...
Maar morgen ruim ik weer op ;)

Chantal van de Kant zei

Hallo daar,

mooie scrapkamer heb je gemaakt. Lijkt me heerlijk. Staat bij ons ook nog op het programma hier, maar eerst beneden verder, dan de zolder voor mijn zoon, .... en dan ooit een keer, mijn scrapkamer. Maar gestopt met scrappen als je beroep?? Heb je de winkel niet meer, en geen crops en workshops meer. Is dat al lang?? (ik weet het 'k loop af en toe gigantisch achter hier in het verre Nederland)
Kom je dan ook niet naar Kars in februari? Dat was zowat de enige keer in het jaar dat we mekaar nog zien.

Groetjes
Chantal

Anoniem zei

wauw!!om jaloers op te zijn!!!jij bent ook zo een opruimwonder!!!Vicky creanijntje is daar ook een krak in!groetjes,niekolken