dinsdag 17 juni 2008

DT crop

Hoewel ik mijn slaaptekort van SAG nog lang niet heb ingehaald, heb ik toch nog heel wat scrapenergie over. Daarom kon ik er ook niet aan weerstaan om zaterdag naar de bijeenkomst van het creanijn designteam te gaan. Eindelijk iedereen nog eens terugzien, joepie! Maar toen ik na een hele dag werken en nog een uurtje rijden bij Vicky aankwam, was ik toch een beetje teleurgesteld: enkel Daphné, Els en Vicky waren er. Maar met ons viertjes is het toch weer een gezellige avond geworden. Ook deze keer gingen we weer aan de slag met drie creanijn sketches.
Deze twee heb ik al afgewerkt:Aangezien het schetsen zijn uit de verre schetsenblog toekomst, mochten we ze alvast op onze eigen blogs tonen.
Oh ja, na mijn computercrash ben ik heel mijn boekhouding van de 100 challenge kwijtgeraakt. Daarom ga ik ook stoppen met deze challenge. Ik weet nog wel dat ik dit jaar al zeker aan 50 layouts was geraakt en dat is voor mij al een hele overwinning op zich.

3 opmerkingen:

daphné zei

maar wij waren de rit wel dubbel en dik waard hé ;)
Ik vond het een leuke avond en kijk al uit naar een volgende crop
amai, jij hebt er al twee af, ikke nog maar eentje, straks de andere nog afwerken

groetjes
Daphné

pruts zei

ook al zo mooi!!!!
je bent op dreef !!!!

karin zei

was er nochtans graag bijgeweest Martine !!! maar ik zat op dat moment (in de regen) in Kroatië... prachtige LO's heb je gemaakt !
ben benieuwd naar de volgende crop !