maandag 23 juni 2008

sketch van Daphné

Vorige week lanceerde Daphné haar eerste eigen sketch op haar blog. Meteen daagde ze iedereen uit om een layout te maken aan de hand van haar sketch. En natuurlijk is er ook iets leuks mee te verdienen.
Ik vond het een leuke sketch en had er ook al een foto voor in mijn gedachten. Dus vandaag aan de slag gegaan en dit is het geworden.


Eigenlijk is dit ook ineens weer een SAG project. De workshop van Making Memories heb ik namelijk niet meegedaan omdat er ALWEER wat met de tagmaker gedaan werd. Dus ik ben enkel mijn pakket gaan afhalen. Veel van het materiaal heb ik dan voor deze layout gebruikt. Er komt nog wel een rechterhelft bij deze layout, maar die is nog niet helemaal af (morgen hopelijk wel).

Oh nog even erbij vertellen dat ik de scalloped cirkel gemaakt heb met de Cricut design studio. Wie het patroon wil geeft maar een gil. Het is gemaakt met de cartridge Plantin Schoolbook.5 opmerkingen:

daphné zei

hey Martine,

echt een hele mooie lay-out Martine. Amai, dat wordt een moeilijke keuze vrijdag. Ik ben heel blij dat je mijn schets hebt gebruikt. Dacht al dat er niemand hem mooi vond :(.
groetjes
Daphné

daphné zei

Hai Martine,
wat een hele mooie lo. Ben echt blij dat je mijn schets hebt gebruikt, dacht al dat er niemand hem gezien had :(. Het wordt alvast een hele moeilijke keuze voor mij.
groetjes
Daphné

Natascha zei

Mooi papier. Die cirkel is heel leuk, met die gaatjes.
Het schooljaar is weer ten einde. Wat wordt Kato al een grote meid.
Leuke vakantie toegewenst en tot in onze straat.

pruts zei

toffe lo !!!!!

karin zei

wat een mooie LO martine ! de cirkel is prachtig gemaakt, ben benieuwd naar de andere helft, Karin