dinsdag 10 juni 2008

SAG... vervolg

Nee, ik heb nog geen tijd gehad om mijn workshops af te werken, maar ik heb wel alles al een beetje gesorteerd. Dus hier weer enkele SAG foto's.

Aankopen Tja, ik ben heel braaf geweest wat aankopen betreft: een flesje tacky glue, twee stempelsets van Penny Black, twee High Hopes stempels, een nieuw tijdschrift over kaartjes maken "Cards only" en een goed gevulde pizzadoos. Je kon voor 25 euro een pizzadoos kopen die je dan zelf helemaal mocht vullen. Bij mij zat er vooral Scenic Route papier in en nog wat kaartjes en stickers.
Goodiebag

De "Diva" goodiebag was ook deze keer weer super. We kregen deze mooie tas van Making Memories, maar dat was nog lang niet alles! In de tas zat nog een plastic papierhouder (van Cropper hopper denk ik) gevuld met papier, rubons, stickers, en nog veel meer toffe goodies.

En de winnaar is...

Deze editie was ik eens bij de gelukkigen om een prijsje te winnen. Tijdens sommige workshop worden er namelijk prijsjes verloot onder de deelnemers. Dit leuke schortje won ik bij een workshop van Scenic Route. Nu kan ik eens afwisselen met mijn Making Memories schort hihi.

Zo, dat was het voorlopig weer met SAG nieuws. Straks of morgen meer...

5 opmerkingen:

Veerle zei

leuke spullen zeg!

en dat tijdschrift is ook super hé ?

Gwen zei

Damn... wat ben ik jaloers op die tas !!!!!!
:-)

Chantal van de Kant zei

Wouw ziet er super uit. Die tas is cool, mooie kleur ook.
Het tijdschrift heb ik ook gekocht. vond het heel erg leuk, alhoewel ik eigenlijk geen kaartenmaker ben. (tijd he)
SAG staat ook nog op mijn verlanglijstje om een keer te doen. Wie weet volgend jaar.

Groetjes
Chantal

Creanijn zei

Ik heb zondagavond alles nog uitgepakt, maar het ligt nog allemaal te slingeren in de slaapkamer, dus hoog tijd om het een keer uit te sorteren! Blij voor jou dat je het schortje gewonnen had!
Enne, mercikes voor het gezelschap!
Groetjes,
Vicky

Krisje zei

Da's nogal een goodiebag seg! Wauw, wat een leuke tas is dat :-)